Tänään aiheena tatuoinnit. Miehen kanssa aina vitsaillaan kun näkyy huonoja tatuointeja, että "tuo on ollut merillä tai vankilassa". Ehaehaeha. 

Huomenna taas olisi sitä hullun hommaa tiedossa. Minä käyn Tammelassa Halo tattoossa, Tompalla. Suurin osa kuvista on tullut otettua aikanaan melkein jokainen eri tatuoijalla. Tompalta on nyt tulossa neljäs tatuointi ja luokittelisin hänet omaksi "luottotatuoijaksi". Jos nyt niin edes sanotaan? No minä sanon. Se on aika hienoa. Siis että on sellainen. Kauan siinä kesti, mutta joskus vaan kolahtaa ja loksahtaa. Tomppahan tosin sanois, että "mä vaan tatuoin". Top shit. 

Tomppa myös tekee melkein mitä vaan, eikä ole tyylillisesti vakiintunut johonkin tiettyyn juttuun. Jeh. 

Huomenna on periaatteessa tiedossa peitekuvaa, tosin peitettävä osa on niin minimaalinen, että siksi lähinnä huumorimielessä peitekuva. Ajatus kuitenkin poiki siitä, vähän lisäillään jo olemassa olevan ympärille tavaraa. Mulla on Tompan tekemät timantit rinnuksissa. Niitä pitää myös parannella jossain vaiheessa, ne on otettu jo noin 8 vuotta sitten. Nyt kuitenkin keskitytään tuohon mitä jää timanttien väliin. Tissivaossa on pieni tatuoitu piste. Tarina on liian pitkä selitettäväksi ja olen suurimmaksi osaksi jo unohtanutkin miksi siihen aikanaan pisteen halusin, että en edes ala yrittämään. Se on vaivannut jo vuosia ja nyt viimein saa siihen päälle jotain muuta jota ei tarvi koittaa peittää ja saan lopettaa jatkuvan paidan nostelun giggivaon peitoksi. Wuhuu! Otin siihen jossain vaiheesa microdermalin, joka peittikin pisteen hyvin niin kauan kunnes se kasvoi ihosta ulos. Nyt jäljellä on noin puolikas piste joka on vielä ärsyttävämpi. Huoh. Mutta huomenna, huomenna kaikki muuttuu!

Tässä tämänhetkinen tilanne (huono kännykkäkamera kuva, jostain syystä tulee ihme filtteri, kun kameran kääntää itsuliasentoon). Tissivakoon kun katsonette, näette puolikkaan pisteen. "When you see it, you shit bricks" hahahahhaha. 

timangit.jpg 

Päivitystä tilanteeseen kuvien kera, jahka on sellaisessa kunnossa että viitsii valokuvata. Luultavasti huomenna tehdään ääriviivat ja väritellään toisella kertaa. Ehkä. Tompasta ei koskaan tiedä. Se on niin nopea mies, että koko kuva saattaa olla valmis jo parin tunnin aikana. (Se on muuten nopea tatuoimaan, oikeesti). Tarkoitus myös värittää ranteessa oleva musta psychobillysiluetti uudelleen, kun väri lähti osittain parantumisprosessin aikana. Oli muuten hankala paikka tuo ranne. Jatkuvasti jokin hihansuu tms. sitä hinkkaamassa. Olin ihan varma, että koko käsi mätänee ja tippuu pois kun sitä "paranemista" katselin. Ei kuitenkaan hätää, molemmat kädet on vielä kiinni ja varmaan kuvakin saadaan mahtis kuntoon! Tai siis ei varmaan, vaan saadaan. 

Kävin aikaisemmin Tompalla ottamassa oikeaan käsivarteen tähän asti suurimman tatuointini. Kuva tehtiin muistaakseni neljässä osassa, aiotun kahden sijaan. Matkalle sattui kaikenlaisia mutkia, muun muassa olin yhtenä kertana kipeä ja tatuoimisesta ei tullut mitään kovan verenvuodon vuoksi. Lopputulos on kuitenkin omasta mielestäni aivan kymppi. Kuva ideoitiin yhdessä ja se tehtiin tekstin "Susi nälkäänsä syö" pohjalle. Tatuointi muistuttaa omasta perheestäni, josta huumori ja rakkaus ei vaan lopu. 

Kuva on taas hieman epämairitteleva, itse on huono ottaa ja tämä on peilin kautta, kuten tekstistäkin jo näkee. Koitin muokata kuvaa hieman paremmaksi, mutta naisen kasvot jäivät edelleen ylivaloittuneiksi. Saatte kuitenkin ideaa. 

susi.jpg

Kuvassa siis punahilkka jolla suden korvat ja häntä. Ja nainen on ahmaissut jo palan kuppikakkua. Syy miksi tämän kuvan halusin jakaa on se, että tästä tuli innoitus myös blogin nimeen. Tompan kanssa puhuttiin naisen figuurista ja sanoin, että saa olla sellainen hieman muodokkaampi nainen. Tomppa sitten muikkelin vatsaa korjaili ja sanoi "joo, siis sellainen burleski, ei burläski". Ha!

Käykää ihmeessä tutustumassa Tompan töihin jos ette oo jo ehtineet! Halossa on töissä myös lahjakas ja ihana Antti. Antti ei paljon turhia puhu, mutta työt puhuu senkin puolesta :)

https://www.facebook.com/pages/Halo-Tattoo-Studio/343691962402234

http://www.halotattoostudio.fi