Ai että, Tein tänään taas niin hyviä kirppislöytöjä, että en meinaa pysyä nahoissani. Niistä tulee aivan mielettömän hyvä mieli. 

Itselleni löysin Conversen tennarit vitosella. Ja vielä punaisena <3 Yleensä käy aina niin, ettei omaa kokoa ole jos noihin kirppareilla törmää. Minkä värisenä tahansa. Pojalle tein pieniä vaatelöytöjä. Tuttan tähtibody ja Lindexin keltaiset farkut. Ei se niihin ihan vielä mahdu, mutta sain ihan naurettavalla pikkurahalla niin ostin jemmaan. Tykkään käyttää pojalla värikkäitä vaatteita. Kai se johtuu osaksi siitä, että itse pukeudun melkein aina mustaan. Jotenkin kompensoin sitten pojan pukeutumisessa. Lapsi raukka.

Toinen ihan mielettömän hyvä löytö pojalle oli Emma-merkkinen syöttötuolinpehmuste. Maksoin siitä 8€. Meillähän on siis (käytettynä ostettu) Tripp Trapp syöttötuoli, mutta siihen jos ostaa ne omat päälliset niin maksavat melkein 30€. Ei kiitos. Joltain kuulin, että Emman päälliset käy myös. Ja niinhän ne kävi. Ja taas säästin! Oli vielä tolleen neutraalia väriäkin, niin käy pojallekin. Ja ennenkaikkea käy myös tohon syöttiksen väriin. 

vaate.jpg

Ja sitten. Mun muut löydöt. Tuota Finlaysonin pöytäliinaa olen metsästänyt jo pitkään. Vastaan on tullut vaan huonokuntoisia. Tästä pulitin vitosen, ja on ihan priimaa. Sokerikko oli muuten vaan niin himottava, että se oli saatava .(Tiedätkö, kun joskus jotkut asiat ja esineet vaan puhuttelee sua?). Siitä maksoin 1,50€. Viinilaseja oli vaan 2 kappaletta. Ei mitään hajua mitä ovat, luultavasti isäni sanoin mallia "pili & pali". Who cares, ne on nyt mun! Ja maksoivat kokonaiset 2,5€. Ja pitsiä, pitsiä. Uhrasin 4€ tuohon pieneen, keltaiseen liinaan. Mutta niin se nyt koristaa keittiön yhtä puutasoa. Mukaan tarttui myös 3 räsymattoa, joita en jaksanut kuvailla. Ovat jo lattialla, paikkansa heti löytäneinä. 

kirppis.jpg

Viimeisellä kirpparilla kun ostoksia makselin, ei siellä kortti sitten toiminutkaan jostain syystä. Jouduin lähtemään automaatille nostamaan rahaa. Lähin kirpparia oleva automaatti löytyi Citymarketista. Cittarissa oli sitten myös alko. Hain samalla lasintäytettä kun siellä kerran hoodeilla olin. Hyvin ajaa asiansa nämä. 

viini.jpg