Tein tänään pitkästä aikaa täytettyä paprikaa. Sitä jotenkin uraantuu noihin samoihin resepteihin ja välillä on hyvä ravistaa itseään ja keksiä jotain muuta. Täytettä tuli reilusti, vaikka ihan punnittujen määrien mukaan mentiin. 

100g naudanjauhelihaa (max 10% rasvaa)

noin kolme tuoretta herkkusientä n. 40g

punasipulia n. 20g

Paprika n. 140g

pari ruokalusikallista tomaattipyrettä ja tilkka vettä antamaan kiinteyttä mössölle. 

mausteita maun mukaan

Nakkasin riisit myös mössön sekaan. 

Paistoin 175 astetta ja puolisen tuntia. 

Salaatti meni jo yli tuon 200g rehurajan, mutta tarvin jotain vihreää lautaselle niin söin vähän ekstraa. Tuskin haittaa. 

paprika.jpg

Päästiin tänään vähän ulkoilemaankin. Poika vetelee hirsiä ja minä hetken vielä nautin hiljaisuudesta. Jahka tuo herää mennään liplattamaan kylpyyn ja hoidetaan muutkin iltahommat alta pois. Tykkään ruutineista ja uskon, että lapsellekin tekee hyvää. Rutiineista tulee sellainen olo, että on edes jotenkin kuusalla tästä hommasta ja päivän voi päättää turvallisesti niihin tiettyihin juttuihin. 

Adjöö.