HA! Mitäs mää eilen puhuin? Että palaan varmaan ohjeenmukaiseen ruokarytmiin? Noh, ehdin syödä yhden lämpimän aterian (lihapullia ja kasviksia) ja sitten mies palaa kotiin mukanaan varmaan kilo karjalanpiirakoita, munavoita ja voleipäkakkua. Anoppi oli laittanut rääpiäiset mukaan. Arvaatte varmaan mitä sitten eilen syötiin? Koko ilta. Ja painoa oli tullut 1 KILO lisää vuorokaudessa. HAHAHAHAHA. Mutta aij satana, oli hyvää! Voileipäkakku on taivaallista. Sitä jäi vielä yksi pala. Aamulla se siellä jääkaapissa mua huuteli nimeltä. Mutta mä pidin pintani ja söin tätä. Like a good girl should. 

aamupala.jpg

Tänä aamuna saatiin muuten nukkua klo 11 saakka!! Se, että lapsi menee vasta myöhään nukkumaan on useimiten ihan takapuolesta. Mutta tämä on sitten se pluspuoli asiassa, jos väsyttää. Että oli ihanaa! Miehelläkin vapaapäivä, niin ei tarvinnut kiirehtiä sängystä ylös sen takia, että hän lähtee töihin. 

Koiran kun käytin ulkona, alkoi kuitenkin snadisti masentaa. Siellä on sellainen keli, ettei tee mieli edes astua minnekkään. Harmaata, märkää ja koiranpaskaa joka puolella. Ihmisiä oli paljon liikkeellä, mutta kaikki tassuttelivat yhtä apaattisesti, kuin meikäläisen koira. Kai se aavisti, että mitä nopeammin mennään, niin sitä nopeammin joutuu pesulle. 

Nyt sitten tänään suunnitelmissa juoda paljon ja syödä oikein. Jos huomisen punnituspäivän tuloksen saisi edes kohtuu inhimilliseksi? Yeah right.. 

 

khihihi

fat.jpg