Viime päivät on pitänyt kiirettä. Ollaan rempattu asuntoa myyntikuntoon. Mies on jokunen vuosi sitten asunnon ostaessaan rempannut sen lattiasta kattoon, mutta muutamia ovenkarmeja ja listoja on jäänyt puuttumaan. Sitä on sitten lykätty ja lykätty, vaan nyt saatiin homma alta pois. 

Minä en sinänsä osallistunut remonttiin, mutta koska poika delegoitiin mummilaan hoitoon pois jaloista käytin ajan hyväksi ja siivosin ja keräsin jätesäkkikaupalla tavaraa vinttiin säilöön.

Se helvetin vessanpytty vaan aiheuttaa vieläkin harmaita hiuksia. Käy miesparkaa sääliksi. Minä syytän liimaa. Tänä aamuna oli sitten yritys numero 5 saada se pysymään lattiassa kiinni. Kohta jos ei ala onnistua, lentää se varmaan seinään ja meillä kustaan viemäriin. Peukut pystyyn.

Sitten sellaistakin on tapahtunut, että päätin aloittaa aamuaerobiset. Päätin, että alan käymään vähintään 4 aamuna viikossa lenkillä. Lapsen kanssa ulkoilu kun on aina arpapeliä ja totesin etten saa tarpeeksi edes hyötyliikuntaa, eli sen varaan ei voi laskea. Minä nousen samaan aikaan kuin mies ja poika. Mies hoitaa sitten pojan aamutoimet ja minä lähden ulos. Täydellistä! 

Nyt on jo 2/4 lenkkiä tälle viikkoa alta pois. Ja heti huomaan niiden positiivisen vaikutuksen. Jaksan paremmin päivisin ja yritys muuttaa unirytmiäkin tuottaa tuloksia. Sen sijaan, että valvoisin jonnekin 01-01.30 ja nukkuisin aamu kymmeneen herään 8-9 välissä ja menen nukkumaan puolen yön aikoihin viimeistään. 

Painon suhteen on sellainen tilanne, että viime viikolla omaksi ihmetykseksenikin onnistuin pudottamaan ne kerätyt pääsiäskilot ja vielä -400g edellisviikon tuloksestakin. Tällä hetkellä siis kokonaispudotus -2,2kg. Surkeaa, mutta pääasia että on suunta alaspäin. Punnituspäivä on nyt torstaisin. Mieskin sanoi, että miksi ihmeessä käyn vaa'alla maanantaisin, kun yleensä viikonloppuna tulee aina jotain herkuteltua. Se sitten näkyy maanantaina hetken painossa, kunnes tasaantuu. Huomenna siis taas katsotaan, onko mitään tapahtunut. Koitan myös mittailla pitkästä aikaa. Ehkä tämä tästä. Toivon, että tuo lenkkeily tuo lisävauhtia!

Kevät alkaa selkeästi tehdä tuloaan. Mieliala on korkealla ja asioita saa tehdyksi. Olen myös aktivoitunut hieman enemmän pitämään ystäviini yhteyttä. Sitä on välillä vaan niin saamaton! Ehkä nyt taas pyöritetään sitä ystävyyttä vähän paremmin, parinkin ihmisen kanssa. Sitä pitäisi vaan aina muistaa, että ystävät on elämän suola! Kuinka nopeasti sitä unohtuukaan siihen omaan, pieneen oravanpyörään, vaikka olemassa on ympärillä niin ihania ihmisiä! Miten sen niin nopeasti unohtaa? 

Kevät tuo tullessaan myös ihanaa ja odotettua ohjelmaa! Olen tosi vähän käynyt (luonnolisesti) enää missään keikoilla. Rahat on tiukassa ja aina on se järjestelykysymys kuka hoitaa poikaa. Nyt kuitenkin on ainakin kaksi tapahtumaa, jonne odotan innolla pääsyä! 

Ensimmäinen on vähän yli viikon päästä, Hot rod & rock show evening party

https://www.facebook.com/events/773670426033856/

Batmobileä odotan eniten, tämä taitaa olla kolmas kerta kun pääsen näkemään bändin livenä!

Seuraava on legendaarinen Club sin

https://www.facebook.com/events/747509595298381/

Viime vuosi jäi välistä, kun olin pulla uunissa, mutta tänä vuonna taas ehdoton jee jee! 

Tämä bändi on yksi viikonlopun esiintyjistä. Tämäkin olen käynyt keikalla katsomassa asuessani Hollannissa. 

(Peter pan speedrock - go satan go)

https://www.youtube.com/watch?v=ZYpNkLQwvVA

spring.jpg