Tämä kulunut viikko (viime torstain punnituksesta laskien siis) on aika pitkälti kulunut liikunnallisissa merkeissä. Kerrankin!

Minähän asetin itselleni tavoitteen käydä ainakin 4 aamuna lenkillä. Okei, myönnetään, ehkä haukkasin vähän liian ison palan. Laskin lukemaa kolmeen, se on just hyvä. Ja siihen pääsinkin viime viikolla plus käytiin pojan kanssa vaunuttelemassa pariin otteeseen. Tänään innostuin vielä tekemään jopa kotijumppaa, joka oikeasti pitäisi saada kunnolla käyntiin 2/viikossa tahdilla. 

Latailin tuossa taas kuvia puhelimesta koneelle ja naureskelin että miksiköhän sitä ihminen ottaa lenkillä itsestään kuvia. Tai hikisestä naamasta jumpan jälkeen, niin kuin tässä 

jumppa.jpg

Kyllä se on varmaan sen takia, että saa ihmisille kehuskella käyneensä ja tehneensä. Ja ehkä vähän todistusaineistoa itselleen, että käyty on. Laiska töitään luettelee. 

Tässä olen todistetusti ulkona lenkillä

lenkkarit.jpg

Jos et tunnista kenkää, tai et muuten vaan uskon niin otin varmuudeksi myös naamakuvan. Tämähän on yleisesti tunnettu nimellä "selfie". Itsehän pidän kaikista eniten jotenkin sairaalla tavalla termistä "itsuli". Siinä on jotain niin kauheaa, että se toimii. Pohjanmaalla tämä olisi lyhyesti vain "moontäs"

lenkki.jpg

Huomenna olisi taas punnituspäivä. Vähän ahdistaa ja jännittää. Koska olen rampannut tapani mukaan siellä vaa'alla joka päivä, ei tämän aamun tuloksen mukaan ainakaan pitäisi olla ihmeitä odotettavissa. Jos paino ei ole laskenut tai jos se olisi jopa huomenna noussut, niin sanotaan sitten vaan, että se läski on muuttunut lihakseksi nyt kun olen alkanut liikkumaan ja paino sen takia nousee. Tai vaikka että lihakset kerää nyt vaan nestettä.Tulee itsellekin parempi mieli. 

Ruoan suhteen on tullut oltua aika innovatiivinen männä viikolla. Pahemmin ei ole jaksanut panostaa joten nyt on syöty mitä kaapista ja jääkaapista on sattunut löytymään. Soveltaen siis sitä samaa 200g kasviksia ja 100g lihaa/kalaa/kanaa-periaatetta. Tänään olin superlaiska! Paistoin kasvis-makkarapannua. Mutta tuli kuulkaa hyvää!

makkarapaistos.jpg

Ja koska lähikaupassa oli tuore, kotimainen kurkku tarjouksessa 1€/kg niin ostin sitä ihan kunnon satsin ja tänään sitten syödäänkin uunissa pitkään muhineita kanankoipia ja tsatsikia. Patonkiinkin sorruin, jos ihan muutama pala.