Fiu, mukava pääsiäinen takana! Eilen palattiin omaan kotiin ja tämä päivä on lähinnä mennyt laukkuja tyhjentäessä ja pyykkikone laulaa. Yleensä olen sellainen, että matkatavarat makaa seuraavat kaksi viikkoa kassissa jossain lattialla. Nyt ei paljon enää mitään voi jättää, koska lapsi. Ne kaikki tavarat on nanosekunnissa leviteltynä eri puolelle kämppää jos ne paikoilleen jättää. Ja silmä välttää. En varsinaisesti halua noukkia yksittäisiä sukkia ja paitoja mistä sattuu, mutta eritoten en välittäisi siitä, että lapsi leikkii likaisilla kalsareilla. 

Pääsiäinen oli siis onnistunut ja meillä oli reissussa mukavaa! Tässä tiivistettynä hyvät ja huonot:

- Laatuaikaa perheen kanssa, check. 

- pääsin viimein morjestamaan mummua, check.

- maakuntamatkailua ja kauhamatkailua, kevään eka pehmiskin, check.

- hiilariähkyt, check.

- +2kg, check.

- järjestön väsy ja kroppa ihan kaaostilassa, check. 

Tänään sitten taas paluu ruotuun, painotus sanalla TAAS. Onneksi aina tulee uusi maanantai. Ha. Puurot ja mehukeitot on aamulla syöty, lounaaksi jotain tonnikalasta ja illalla perunoita, kasviksia ja nakkistroganoff. Äiti lykkäsi ruokaa mukaan ja noin kilosta nakkeja oli keksittävä jotain. Mies sitten kokkaili aamulla kastikkeen valmiiksi. Se nyt ei varsinaista laihdustusruokaa ole, mutta annoskoot kun pitää järkevänä niin menkööt. 

Pitkästä aikaa olotila ahdistaa ihan huolella. Kesäkuun alkuun on 8 viikkoa. Nähtäväksi jää saanko jotain aikaiseksi ennen sitä. Tässä suhteessa olen realisti, enkä haaveile sen kummempia. Enkä kyllä stressaakkaan. 

Viikonlopun kuvatuotoksia, pääsiäistä ja vähän muutakin, olkaa hyvä

Äidin taiteiluja pääsiäispöytään :)

pupu.jpg

Tipusia ja ruohoa

tiput.jpg

Pojalle oma, pikku servetti :)

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen1.jpg

Mummu oli myös ostanut pikkupojalle oman suklaamunan, katsotaan saanko sen säilymään ensi vuoteen saakka kun saa jo suklaata maistaa ;)

urhonmuna.jpg

Happiness & love 

koti.jpg

Allekirjoittanut, matkalla paistoi myös aurinko!

min%C3%A4.jpg