Kaikenlaista on taas pitänyt. Ja myös ei ole pitänyt. Välissä oli hot rod & rock show paardit, vappu ja pitkä viikonloppu. Häpeilläkseni tunnustan, että lenkillä en ole käynyt. Kaikkea muuta sitten kylläkin. Ollaan saatu kämppäasiaa taas vähän etenemään ja siistitty nurkkia. Pojan kanssa vietettiin vappu kotosalla ja pällisteltiin saippuakuplia ja ihka ensimmäistä vappupalloa. On se hienoa, ensi vuonna sitten sinne vapputorillekin jos päästäisiin. Jahka tuo poikakin ymmärtäisi enemmän koko juhlasta. 

Painon suhteen ollaan nyt samoissa lukemissa kun pari viikkoa sitten. Tosin otin piruuttani vertailukuvia vaikka ajattelin ettei mitään ole tapahtunut. Yllätyin positiivisesti. Älkööt pelästykö, vielä on läskiä ja ruttua ja makkaraa ja muhkuraa. Mutta jotain on selkeästi tapahtunut! Vasen kuva sieltä seitsemän/kahdeksan viikon takaa ja oikealla viimeisin

l%C3%A4skistely.jpg

No ne bileet sitten, ne vasta oli jännät. Näin vanhaa ystävää pitkän ajan jälkeen (ja siis ihan viihteellä ollaan oltu yhdessä viimeksi varmaan 3 vuotta sitten). Kruisailtiin jenkillä, juotiin olusia ja päädyttiin sitten viimein bilepaikalle. Ilta itsessään sisälsi kainelaista muutakin, hyvää ja huonoa, mutta päällisin puolin oli hauskaa ja näin paljon muitakin tuttuja. Vallan tuli vanhat, hyvät ajat mieleen kun ystävän kanssa kohnotettiin menemään pitkin Tampereen öitä ja katuja. 

Tämän näköisenä olin liikenteessä 

min%C3%A4%C3%A4%C3%A4.jpg

Tälle kuulle on sitten tiedossa taas kaikenlaista, ensi viikonloppuna saan yhden toisen hyvän ystävän vierailulle ja tarkoituksena valloittaa yhdessä Club sin tapahtuma. Loppukuusta on taas tatuointiaikaa, väritellään ruusu loppuun ja tuunataan timantit. 

Hyvillä mielin taas elämässä kiinni, läskiä tai ei.