Hei jotain on tapahtunut!! Ja vielä elämättä ihan TÄYSIN orjallisesti, sallien ne pienet notkahdukset. Tätä hain ja jos homma jatkuu samana tästä eteenkin päin niin en voi olla kuin tyytyväinen. Mutta sen verran pessimisti olen, kun pettymyksiä painonpudotuksen saralla on ollut sen verran monta, että en nuolaise ennen kuin tipahtaa. Kirin hieman sitä kilon plussaustakin eiliseltä, kuten yritys olikin. Ei ihan yli 2 kilon pudotukseen päästy, mutta ei kuule haittaa! Miinus on aina miinusta. 

Mutta, tässä tuloksetsiis kahden viikon ajalta:

Paino -1,3kg (ensimmäinen viikko -800g, toinen viikko -500g)

Rinnan ympärys -2cm

rinnan alta -2cm

vyötärö -2,5cm

vatsanympärys navan kohdalta -3cm

lantio -2cm

takapuoli -1cm

reisi oikea -1cm

hausi oikea -1cm

Senttejä lähti siis yhteensä kahdessa viikossa äkkiä laskettuna 14,5cm. Khuuuuul! 

Ai hemmetti, aurinko paistaa ja ulkona majailevista koiranpaskakasoista huolimatta NYT on hyvä fiilis.

speed.jpg

Sitten jotain muuta. Tehtiin eilen miehen kanssa ihan mielettömän hyviä kesäkurpitsa-perunaröstejä. Löysin ohjeen jostain netistä sattumalta, taisin selailla laihdutusblogeja. Kuvaa en ehtinyt ottaa, kun oli niin perhanan nälkä ja ne piti syödä heti. Ei ehtinyt mitään kameraa kaivelemaan. Jaan kuitenkin reseptin, jos joku haluaa koittaa. 

 

Kesäkurpitsapihvit

70kaloria per pihvi
1 kesäkurpitsa
1peruna
2munaa
2rkl korppujauhoja
suolaa
voita
Raasta kesäkurpitsa ja peruna raastinraudan suurella terällä ja laita raaste siivilään. Ripottele joukkoon suolaa ja anna valua.
Riko kulhossa munien rakenne haarukalla, sekoita joukkoon korppujauhot. Anna massan seistä noin vartin ajan. Muotoile massasta pihvejä ja kuumenna pannu keskilämmöllä. Paista pihvit voissa molemmin puolin. Jäähdytä ja pakasta pihvit yksittäin. Tai tarjoa heti sellaisenaan tai muun ruuan lisukkeena.

 

Tänään syömisten puolesta on lounaalla toissapäivästä jääneitä lihapullia ja kaveriksi paistan varmaan paprikaa ja ruusukaalia. Päivälliseksi (johon siis tulee hiilarilisuke) syön eiliseltä jääneet kaksi röstiä ja possun pihvin. Possu muutenei sinänsä taida olla tässä go fat go:ssa vaihtoehtolistalla proteiininlähteeksi. Mutta kuten sanottu, sovellan aika paljon. Pihvejä oli pakkauksessa 4 ja jokainen sen 100g niin hyvin kelpaa. Mies paneroi eilen omansa, mä otin ihan suolalla ja pippurilla vaan. Pieniä valintoja, nääs. 

Joo, kakru nukkuu päiväunia ja mun piti käyttää tämä kallisarvoinen aika käymällä suihkussa rauhassa. Ja tässä mä olen. Ehkä mä ehdin vielä, jos olen nopea. Moi!