Ah, hullun hommaahan se on tuo tatuleeraaminen, mutta piru kun tuli taas hienoa jälkeä! Halon Tompalle taas syvä kiitos ja kumarrus! Tänään siis tehtiin ääriviivat, varjostukset ja väritettiin punaiset osat. Sitten väritettiin ranteen kuva uusiksi ja käsivarren muikkelille vahvistettiin toista kulmakarvaa. Kaiki tämä kuitenkin alle kolmeen tuntiin. Kuten sanoin, Tomppa on nopea! Ja rinta kun on aivan pirun paskanen paikka ottaa tatuointia, oli Tompan nopeassa käsittelyssä hyvä olla. 

Koska timanttien epäsymmetrisyys korostuu nyt vielä enemmän, päätettiin että seuraavalla kerralla suurennetaan niitä niin, että saadaan symmetrisemmät. Ja enemmän old school tyyliset. Ens kerralle jäi siis myös ruususta väritettäväksi tuo banneri ja lehdet.

Tässä tämän päivän tuotos

image.jpg

Ai niin, vaaka näytti elonmerkkejä ja pääsin aamulla punnitsemaan itseni! Pudotusta viime viikolta -600g! Eli kokonaispudotus nyt -1,9kg. Että tää päivä ei nyt ollut paskempi ollenkaan!

Miehellä sen sijaan oli kai vähän rankkaa pojan kanssa kotona. Poika oli tehnyt vissiin kakkaamisen maailmanennätyksen yhdessä päivässä ja muutenkin tehnyt tuhojaan ja ollut alati pahanteossa. On tuossa varmaan vähän isälisää, mutta kotiäidin hommat saa jäädä kuulemma jatkossakin meikäläiselle :D