Nämä!!!

suppo.jpg

Nämä pienen koiran kokoiset Omega3 tabletit. Saa mut yökkimään joka aamu. Taas tänäänkin murehdin kohtaamistamme jo kauan etukäteen, vaan pakko oli kaivaa pillerit purkista ja lätkiä suuhun. 

Mullahan on siis ongelmia nielemisen kanssa (HAHAHAHAHAHA.Ei kun ihan oikeesti, nyt kaikki kaksimielisyydet pois pois). Sitä nielemisrefleksiä ei vaan aina tule, ja olenkin lukuisia kertoja meinannut kuolla tuhkehtumalla ties mihin ruisleipään tai popcorniin. Ollaan isän kanssa tätä pohdittu, meinaan sillä on samaa vaivaa. En tiedä onko tämä psykologista, fysiologista ja vieläpä perinnöllistä vai mitä. Mutta kaiken mitä syön joudun nesteen kanssa huuhtomaan alas. Tämä taas aiheuttaa sitä, että vesipulloa pitää kiikuttaa melkein joka paikassa mukana. Syöminen on hidasta ja olenkin yleensä se seurueen viimeisin pupeltaja. Kiireessä tai "lennossa" syöminen ei onnistu sitten niin millään. Ja kaikkein veemäisintä, kaikenmaailman lääkkeiden ja pillereiden nieleminen on mun pahin painajainen. Tuonne ne jää, kurkunperälle jumiin. Kipulääkkeetkin ostan yleensä poremuodossa, jos mahdollista. Mutta sitten aina jostain syystä tilannetaju katoaa täysin ja haksahdan tälläisiin ostoksiin, kuten nyt nämä tabletit tässä. Nämä on sitä kokoluokkaa, että mieskin kysyi "ooksä varma ettei noi oo suppoja?". 

Kunhan noista päästään niin siirryn takaisin tuttuun ja turvalliseen kalanmaksaöljyyn. Miestä oksettaa jo pelkkä ajatus siitä. Kuten varmaan monia muitakin? Mä olen sitä kuitenkin tenavasta saakka lusikoinut menemään enkä koe siinä minkäänlaista ongelmaa. Päinvastoin, jollain sairaalla tavalla pidän siitä. Vähän kuin selleristä. 

Tänä aamuna en muuten syönyt puuroa, mehukeittoa tai raejuustoakaan. Nyt teki mieli kunnon ruikkaria. 

Ruoan kanssa on muuten kiva taiteilla. Oletteko huomanneet, että kun annoksen asettelee nätisti lautaselle, on sitä myös paljon mukavampi syödä? Tässä mun taidonnäyte ruisleivistä. Eikö heti teekin mieli? 

ruikkari.jpg

 

No ei vaiskaan. Mutta ei niitä kurkkuja ja tomaatteja voi sinne lätkiä ihan miten lystää. Jos kaapissa muuten olis ollut leikkeleitä, olis ne tulleet juuston alle. Siis: voi, leikkele, juusto, rehut. Muita mielipiteitä ei ole olemassa. 

Näihin tärkeisiin asioihin, kuviin ja tunnelmiin, moronääs.