Ai että on HYVÄ FIILIS! Eilen aamulla paino huiteli +500g plussalla viime viikon punnituksesta ja vaaka käyttäytyi muutoinkin kummallisesti. Kävin ostamassa uudet paristot ja tänä aamuna VIHDOINKIN pääsin sen maagisen painon alle jossa olen junnannut nyt kohta 10kk. Voe helevettiläinen kun tuli hyvä fiilis. Kokonaispudotus nyt siis 3,1kg! Senttejäkin oli lähtenyt ihan kivasti taas sieltä täältä. 

Ostin myös kauppareissulla tälläistä pirtelöjauhetta 

pirtel%C3%B6.jpg

Tarkoitus olisi korvata 1-2 ateriaa tällä päivässä ja illalla syödä kunnon ateria, kohtuuden rajoissa. Jos tämäkin hieman vauhdittaisi tätä painonlaskua ainakin näin aluksi. Maku oli kohdillaan, voin suositella! 

Tällä viikolla olen päässyt lenkkeilemään vain kerran. Ei sentään ole omaa saamattomuutta vaan kaikenlaista muuta. Olen tehnyt yhden kotijumpan ja tänään vaihdoin autoon kesärenkaat, treenistähän se meni sekin!

rengas.jpg

Oli muuten harvinaisen mukavaa puuhaa kunnon vehkeillä. Sanoin miehelle, että "kyllä mä tämmösestä tykkään, kun saa vähän liata käsiä". Se sitten ihmetteli, että miksen ollut halukas irrottamaan sitä vessanpönttöä silloin joku aika sitten, siellä kun oli meinaan se ulostulorööri täynnä (no ei nyt täynnä mutta oli sitä)  ihmispaskaa. Kumma juttu.

Mutta näin pikaisesti vaan, poika heräs päiväunilta ja tuolla makkarissa jo kukkuu omiaan! Mo!