Huomenna on siis meidän rakkaiden ystävien häät ja pääsen vihdoinkin ulkoiluttamaan sitä mun kaunista kellomekkoa. 

Tänään piti tehdä vielä viime hetken sovitukset. Sukkahousut mahtuu, check.(ei oo aina niin sanottu, viimeksi pojan ristiäisissä kävi paskaset ja suoraan pakasta vedetyt sukkikset olikin sattuneesta syystä (lue:raskaus, läskistyminen) liian pientä kokoa.) Tuunattu tylli näyttää muhkealta hameen alla, check. (Anoppi ihana teki lisäkerroksen mun mustaan tylliin ja nyt se on juuri sellainen kuin pitää!). Kengät sopii vielä raskauden jälkeen, check. (monella kengänkoko kasvaa raskauden aikana, itselläni kävi näin myös mutta onneksi nämä balleriinat olivat valmiiksi snadisti liian isot, joten nyt ovat juuri sopivat). Neuletakki täytyy vielä huomenna siistiä nukkaleikkurilla ja kaivaa jostain asuun sopiva laukku. Niitäkin on aivan liikaa, mutta ei koskaan tilaisuuteen sopivaa. 

asu.jpghame.jpg

Testasin nopeasti myös meikkiä, mulla on ollut vähän hankaluuksia eyelinerin kanssa, kun on niin painavat yläluomet. Nyt tiedän suunnilleen, kuinka lineri tulee rajata, että se ei jää luomien "alle". Jes. Ja check. 

Ja kampaus. En ole koskaan ollut hyvä laittamaan hiuksia. Mutta onneksi on Youtube! :D Koska mekko on "Audrey Hepburn" tyylinen, katsoin nopean tutorial videon kuinka saada myös sen tyylinen kampaus. Tässä viedo:

https://www.youtube.com/watch?v=kvSVvj7YQYo

Mä lähdin metsästämään hengettömiä ja tuollaista donitsia kaupasta tänään. Kumpaakaan ei tietenkään meidän lähimarketista löytynyt. Hyvä olla näin ajoissa asialla.. 

Käytin sitä mitä oli saatavilla. Mitään lämpörulliakaan ei siis ollut. Ja mun tukka on vielä sen verran lyhyt, että tuollaisesta videon nutturasta on turha haaveillakkaan. Hätä kuitenkin keinot keksii. Tässä lopputulos huonosti kuvattuna. 

jampaus.jpg

Ja takaa

takatukka.jpg

 

Eiköhän näillä nyt kuitenkin yhdet häät huomenna juhlita :)